Lido Grigio

Formaat: 120 x 60 x 1 cm

Ontdek een wereld van verfijnde elegantie met de Lido serie - een opvallende collectie tegels die indruk maakt met zijn unieke stijl en opvallend formaat. Met een onmiddellijk herkenbaar en prachtig verfijnd ontwerp is deze tegel een waar kunstwerk dat je interieur transformeert. De Lido serie onderscheidt zich door zijn sublieme esthetiek en vakmanschap. De tegels zijn zorgvuldig vormgegeven met oog voor detail en stralen een tijdloze schoonheid uit. De neutrale kleuren vormen de perfecte basis voor elke interieurstijl, van modern tot klassiek.

Onze Lidotegels zijn verkrijgbaar in 2 kleuren (antraciet/fumé mat en grijs), zijn gerectificeerd en hebben een afmeting van 120 x 60 cm.

 

33,05 /m² incl. BTW
27,31 /m² excl. BTW
Direct leverbaar
Groothandelprijzen voor de particulier
Rechtstreekse import
Levering op afspraak
Dompel jezelf onder in de wereld van verfijnde elegantie met de LIDO FUMÉ keramische tegel, een betoverende samensmelting van onderscheidende stijl en fascinerende afmetingen. Deze tegelserie van 120 x 60 x 1,05 cm neemt u mee op een transformerende designreis en creëert de achtergrond voor een verhoogde interieurreis. Onze keramische tegels herdefiniëren het concept van zorgeloze luxe in een spectrum van kleuren, formaten en prijsopties. Of u nu kiest voor eigentijdse allure of rustieke allure, onze selectie vormt zich naar uw creatieve visie. Gemaakt van klei, zand en mineralen, bieden deze zorgvuldig vervaardigde tegels een uitgebreid canvas waarop uw ontwerpdromen tot bloei kunnen komen.

Toebehoren

EurocolWD717_5kg
Vanaf
26,97 /doos incl. BTW
22,29 /doos excl. BTW
21% BTW
Ontkoppelingsmat Durabase CI++
368,29 /rol incl. BTW
304,37 /rol excl. BTW
21% BTW

Alternatieven

Keramische tegels Lido (natuursteen imitatie) bovenaanzicht
33,05 /m² incl. BTW
27,31 /m² excl. BTW
21% BTW

Anderen bekeken ook

Keramische tegels Siena (betonimitatie) bovenaanzicht
32,04 /m² incl. BTW
26,48 /m² excl. BTW
21% BTW
Keramische tegels Lido Tierra (natuursteen imitatie) bovenaanzicht
33,05 /m² incl. BTW
27,31 /m² excl. BTW
21% BTW