Lido Tierra Sand

Formaat: 120 x 60 x 1 cm.

Ontdek de warme en moderne uitstraling van onze LidoTierra collectie. Met zijn toetsen van klei en natuursteen, creëeren deze tegels een tijdloze sfeer in elke ruimte. De gerectificeerde randen en strakke smalle voegen zorgen voor een naadloze uitstraling en een strakke afwerking. Het XXL formaat geeft de ruimte een ruimtelijk effect en is perfect voor een moderne en industriële uitstraling.

Onze Lido Tierra tegels zijn verkrijgbaar in 2 kleuren (grijs en beige/sand), zijn gerectificeerd en hebben een afmeting van 120 x 60 cm.

 

33,05 /m² incl. BTW
27,31 /m² excl. BTW
Direct leverbaar
Groothandelprijzen voor de particulier
Rechtstreekse import
Levering op afspraak
Betreed het fascinerende rijk van de moderne esthetiek met de Lido Tierra Sand keramische tegel. Deze collectie straalt de behaaglijke warmte van klei en de onweerstaanbare allure van natuursteen uit en creëert een tijdloze sfeer voor elke omgeving. De nauwkeurig verfijnde randen en strakke, slanke voegen zorgen voor een strakke, naadloze uitstraling. Omarm een ruimtelijk gevoel met het XXL-formaat, perfect geschikt voor hedendaagse en industriële stijlen. Dompel jezelf onder in de wereld van moeiteloze luxe met onze keramische tegels, die een divers aanbod aan kleuren, formaten en prijsklassen bieden. Of je nu houdt van eigentijdse elegantie of rustieke charme, onze collectie komt tegemoet aan je unieke creatieve visie. Gemaakt van klei, zand en mineralen, bieden deze machinaal vervaardigde tegels grenzeloze mogelijkheden voor uw ontwerpaspiraties.

Toebehoren

EurocolWD717_5kg
Vanaf
26,97 /doos incl. BTW
22,29 /doos excl. BTW
21% BTW
Ontkoppelingsmat Durabase CI++
368,29 /rol incl. BTW
304,37 /rol excl. BTW
21% BTW

Alternatieven

Keramische tegels Lido Tierra (natuursteen imitatie) bovenaanzicht
33,05 /m² incl. BTW
27,31 /m² excl. BTW
21% BTW
Keramische tegels Lido (natuursteen imitatie) bovenaanzicht
33,05 /m² incl. BTW
27,31 /m² excl. BTW
21% BTW

Anderen bekeken ook

Keramische tegels Ostuni (beton imitatie) bovenaanzicht
Vanaf
32,04 /m² incl. BTW
26,48 /m² excl. BTW
21% BTW
Keramische tegels Milano (beton imitatie) bovenaanzicht
Vanaf
32,04 /m² incl. BTW
26,48 /m² excl. BTW
21% BTW