Marmi Grigio

De serie Marmi is een collectie keramische tegels die geïnspireerd is op de traditionele architectuur van Zuid-Frankrijk. De tegels hebben een betonlook en verouderde randen, wat ze een landelijke uitstraling geeft. Dankzij de beschikbaarheid in kleinere formaten zijn deze ideaal voor rustiekere ruimtes! De tegels hebben een gemiddelde kleurschakering, wat betekent dat er subtiele verschillen in kleur en textuur zijn die zorgen voor een natuurlijke uitstraling.

Onze Marmi tegels zijn verkrijgbaar in 2 kleuren, zijn niet-gerectificeerd en hebben een afmeting van 60 x 60 cm en 10 x 10 cm.

33,77 /m² incl. BTW
27,91 /m² excl. BTW
Direct leverbaar
Groothandelprijzen voor de particulier
Rechtstreekse import
Levering op afspraak
Maak kennis met de fascinerende Marmi serie. Dompel jezelf onder in de charme van de traditionele Zuid-Franse architectuur, opnieuw vormgegeven door de elegantie van keramische tegels. Met hun opvallende betonlook en sierlijk verouderde randen stralen deze tegels een rustieke allure uit die karakter toevoegt aan elke ruimte. Door hun kleinere formaten passen ze perfect in rustieke omgevingen, waar moderniteit en traditie naadloos in elkaar overgaan. Marmi Grigio heeft een gemiddelde tint die subtiele variaties in kleur en textuur tevoorschijn brengt en een natuurlijke en uitnodigende esthetiek oproept. Deze tegels maken deel uit van onze Marmi collectie en vormen de essentie van tijdloos design.

Toebehoren

EurocolWD717_5kg
Vanaf
26,97 /doos incl. BTW
22,29 /doos excl. BTW
21% BTW
Ontkoppelingsmat Durabase CI++
368,29 /rol incl. BTW
304,37 /rol excl. BTW
21% BTW

Alternatieven

Keramische tegels Ostuni (beton imitatie) bovenaanzicht
Vanaf
32,74 /m² incl. BTW
27,06 /m² excl. BTW
21% BTW
Keramische tegels Siena (betonimitatie) bovenaanzicht
32,74 /m² incl. BTW
27,06 /m² excl. BTW
21% BTW

Anderen bekeken ook

Keramische tegels Lido Tierra (natuursteen imitatie) bovenaanzicht
33,84 /m² incl. BTW
27,97 /m² excl. BTW
21% BTW