Chinese blauwsteen - geschuurd

Deze Chinese blauwsteen kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ze is uitermate geschikt voor het aanleggen van uw terras en oprit maar kan evenzeer binnenskamers gebruikt worden.

Deze uitvoering heeft recht gezaagde randen en een glad oppervlak wat resulteert in een strakke look. Het is een goede variant voor de Belgische blauwsteen.

35,74 /m² incl. BTW
29,54 /m² excl. BTW
Direct leverbaar
Groothandelprijzen voor de particulier
Rechtstreekse import
Levering op afspraak
Transformeer je ruimtes met de ingetogen elegantie van Chinees hardsteen in een gewreven afwerking. Deze uitzonderlijke natuursteen combineert esthetiek en duurzaamheid en vormt een naadloze brug tussen binnen- en buitenomgeving. Geniet van de vrijheid om deze Chinese hardsteen zowel binnen als buiten te gebruiken. Een onberispelijke keuze voor het maken van boeiende patio's, oprijlanen en net zo thuis als een verfijnde vloeroplossing voor binnen. Oosterse hardsteen is een budgetvriendelijk alternatief voor de befaamde Belgische hardsteen. Het verschil tussen de Chinese en Vietnamese hardsteen is duidelijk: terwijl de Vietnamese variant een serene, egale grijze tint heeft, straalt de Chinese tegenhanger een boeiend zwartachtig en gevlekt uiterlijk uit.

Toebehoren

Ontkoppelingsmat Durabase CI++
368,29 /rol incl. BTW
304,37 /rol excl. BTW
21% BTW

Anderen bekeken ook

Geschuurde vietnamese blauwsteen met 4 zijden afgeschuind (natuursteen) bovenaanzicht
49,76 /m² incl. BTW
41,12 /m² excl. BTW
21% BTW
Gezandstraalde vietnamese blauwsteen (natuursteen) bovenaanzicht
Vanaf
28,21 /m² incl. BTW
23,31 /m² excl. BTW
21% BTW