Kandla grijs - natuurruw

In deze uitvoering heeft de Kandla grey een gekloven oppervlak, wat betekent dat er oneffenheden en structuur aanwezig is. De randen zijn gehakt. Deze tegel kan binnen en buiten geplaatst worden maar is door de afwerking eerder geschikt voor buitengebruik. 

Let op: uw bestelling wordt altijd verwerkt in vierkante meters, niet in aantal stuks. Gezien het aantal stuks per vierkante meter afhankelijk is van de gekozen voegbreedte, geldt het aantal hieronder slechts ter indicatie.

23,82 /m² incl. BTW
19,69 /m² excl. BTW
Direct leverbaar
Groothandelprijzen voor de particulier
Rechtstreekse import
Levering op afspraak
Kandla kasseien, afkomstig uit de Kandla-regio in India, worden geprezen om hun natuurlijke charme en duurzaamheid. Wanneer ze zijn voorzien van een natuurruwe afwerking, krijgen deze platines een ruige en brutere uitstraling, wat een aardse elegantie toevoegt aan elke omgeving. Hun onregelmatige vormen en variërende maten maken ze veelzijdig en geschikt voor zowel moderne als traditionele ontwerpen. Kandla kasseien houden zelfs hun grip bij nat weer, waardoor ze ideaal zijn voor opritten, paden en terrassen. Hun levensduur en minimale milieu-impact onderstrepen verder hun aantrekkingskracht als een duurzame keuze.