Kandla grijs - natuurruw & getrommeld

De onderscheidende kenmerken van deze opmerkelijk sterke en duurzame zandsteen uit India zijn het natuurlijke ruwe oppervlak en de conisch gekloofde randen.

Let op: uw bestelling wordt altijd verwerkt in vierkante meters, niet in aantal stuks. Gezien het aantal stuks per vierkante meter afhankelijk is van de gekozen voegbreedte, geldt het aantal hieronder slechts ter indicatie.

Kies uw afmetingen
53,01 /m² incl. BTW
43,81 /m² excl. BTW
Direct leverbaar
Groothandelprijzen voor de particulier
Rechtstreekse import
Levering op afspraak
Kandla kasseien komen uit de regio Kandla in India en staan bekend om hun aangeboren allure en blijvende kracht. Met hun rustieke, natuurlijke ruwe afwerking zien deze kasseien er robuuster en opvallender uit en geven ze een aardse verfijning aan elke omgeving. Door hun unieke, onregelmatige vormen en diverse afmetingen zijn ze flexibel en passen ze naadloos in zowel eigentijdse als traditionele ontwerpen. Zelfs in natte omstandigheden behouden Kandla kasseien hun tractie, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor opritten, voetpaden en terrassen. Hun lange levensduur en minimale ecologische voetafdruk benadrukken nog eens hun status als milieubewuste en duurzame optie.