Marmi Anthracite

De serie Marmi is een collectie keramische tegels die geïnspireerd is op de traditionele architectuur van Zuid-Frankrijk. De tegels hebben een betonlook en verouderde randen, wat ze een landelijke uitstraling geeft. Dankzij de beschikbaarheid in kleinere formaten zijn deze ideaal voor rustiekere ruimtes! De tegels hebben een gemiddelde kleurschakering, wat betekent dat er subtiele verschillen in kleur en textuur zijn die zorgen voor een natuurlijke uitstraling.

Onze Marmi tegels zijn verkrijgbaar in 2 kleuren, zijn niet-gerectificeerd en hebben een afmeting van 60 x 60 cm en 10 x 10 cm.

33,23 /m² incl. BTW
27,46 /m² excl. BTW
Direct leverbaar
Groothandelprijzen voor de particulier
Rechtstreekse import
Levering op afspraak
Ervaar de tijdloze charme van Marmi Anthracite keramische tegels, een deel van onze prachtige collectie geïnspireerd door de architecturale essentie van Zuid-Frankrijk. Deze tegels doen denken aan de rustieke schoonheid van beton en hebben verouderde randen die zorgen voor een vleugje landelijkheid. Doordat ze in kleinere formaten verkrijgbaar zijn, zijn ze nog geschikter voor rustieke ruimtes en geven ze de essentie van traditioneel design weer. De medium tint van deze tegels creëert een natuurlijke boeiende uitstraling, met subtiele variaties in kleur en textuur. Onthul de schoonheid van Marmi Anthracite, verken een reeks alternatieven en transformeer je ruimte met de kenmerkende charme van keramische elegantie.

Toebehoren

EurocolWD717_5kg
Vanaf
26,97 /doos incl. BTW
22,29 /doos excl. BTW
21% BTW
Ontkoppelingsmat Durabase CI++
368,29 /rol incl. BTW
304,37 /rol excl. BTW
21% BTW

Alternatieven

Keramische tegels Ostuni (beton imitatie) bovenaanzicht
Vanaf
32,04 /m² incl. BTW
26,48 /m² excl. BTW
21% BTW
Keramische tegels Siena (betonimitatie) bovenaanzicht
32,04 /m² incl. BTW
26,48 /m² excl. BTW
21% BTW
Keramische tegels Milano (beton imitatie) bovenaanzicht
Vanaf
32,04 /m² incl. BTW
26,48 /m² excl. BTW
21% BTW

Anderen bekeken ook

Keramische tegels Marmi (betonimitatie) bovenaanzicht
Vanaf
26,60 /m² incl. BTW
21,98 /m² excl. BTW
21% BTW