Lido Tierra Grigio

Formaat: 120 x 60 x 1 cm

Ontdek de warme en moderne uitstraling van onze LidoTierra collectie. Met zijn toetsen van klei en natuursteen, creëeren deze tegels een tijdloze sfeer in elke ruimte. De gerectificeerde randen en strakke smalle voegen zorgen voor een naadloze uitstraling en een strakke afwerking. Het XXL formaat geeft de ruimte een ruimtelijk effect en is perfect voor een moderne en industriële uitstraling.

Onze Lido Tierra tegels zijn verkrijgbaar in 2 kleuren (grijs en beige/sand), zijn gerectificeerd en hebben een afmeting van 120 x 60 cm.

 

33,05 /m² incl. BTW
27,31 /m² excl. BTW
Direct leverbaar
Groothandelprijzen voor de particulier
Rechtstreekse import
Levering op afspraak
Welkom bij de fascinerende moderniteit van de Lido Tierra Grigio keramische tegel. Deze collectie straalt de gezellige warmte van klei en de magnetische charme van natuursteen uit, en creëert zo een tijdloze sfeer voor elke ruimte. De nauwkeurig gerectificeerde randen en slanke voegen garanderen een gladde, verfijnde uitstraling. Omarm een sfeer van uitgestrektheid met het XXL-formaat, perfect geschikt voor hedendaagse en industriële stijlen. Duik in het rijk van zorgeloze luxe met onze keramische tegels, die een divers spectrum van tinten, formaten en prijspunten bieden. Of uw smaak nu neigt naar eigentijds chic of rustieke allure, onze collectie komt tegemoet aan uw unieke creatieve visie. Gemaakt van klei, zand en mineralen, bieden deze machinaal vervaardigde tegels grenzeloze mogelijkheden voor uw ontwerpaspiraties.

Toebehoren

EurocolWD717_5kg
Vanaf
26,97 /doos incl. BTW
22,29 /doos excl. BTW
21% BTW
Ontkoppelingsmat Durabase CI++
368,29 /rol incl. BTW
304,37 /rol excl. BTW
21% BTW

Alternatieven

Keramische tegels Lido Tierra (natuursteen imitatie) bovenaanzicht
33,05 /m² incl. BTW
27,31 /m² excl. BTW
21% BTW
Keramische tegels Lido (natuursteen imitatie) bovenaanzicht
33,05 /m² incl. BTW
27,31 /m² excl. BTW
21% BTW

Anderen bekeken ook

Keramische tegels Marmi (betonimitatie) bovenaanzicht
Vanaf
26,60 /m² incl. BTW
21,98 /m² excl. BTW
21% BTW
Keramische tegels Ostuni (beton imitatie) bovenaanzicht
Vanaf
32,04 /m² incl. BTW
26,48 /m² excl. BTW
21% BTW